Alcaraz s'ha retirat per una lesió l'adductor (Reuters)
Tenis

Carlos Alcaraz es retira de l'Obert del EUA per lesió

El jugador murcià abandona el partit de quarts de final contra el canadenc Felix Auger-Aliassime per una lesió a l'adductor

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El que no van aconseguir els rivals, ho ha aconseguit un problema físic. Carlos Alcaraz s'ha vist obligat a abandonar el partit de quarts de final de l'Obert dels Estats Units contra el canadenc Felix Auger-Aliassime per culpa d'unes molèsties a l'adductor de la cama dreta, quan perdia per 6 a 3 i 3 a 1. Sens dubte els dos partits anteriors exhaurint els cinc sets -contra el grec Stefanos Tsitsipas i contra l'alemany Peter Gojowzyc- han passat factura al jove jugador murcià, que, d'aquesta manera, s'ha quedat sense opcions de lluitar per accedir a les que haurien estat les seves primeres semifinals d'un torneig del Grand Slam. Ara caldrà veure si estarà recuperat per disputar el torneig de Metz, a França, que es juga del 20 al 26 de setembre.

Per Auger-Aliassime --entrenat per Toni Nadal-- seran les seves primeres semifinals d'un torneig gran després d'haver-s'hi quedat a les portes a Wimbledon, on va arribar a quarts. El canadenc, de 21 anys, s'enfrontarà per una plaça en la final amb el rus Daniïl Medvedev, que va necessitar quatre sets per superar el neerlandès Botic Van de Zandschulp. per 6 a 3, 6 a 0, 4 a 6 i 7 a 5.

Marcel Granollers, també eliminat

En el quadre de dobles, el barceloní Marcel Granollers, que fa parella amb l'argentí Horacio Zeballos, ha quedat eliminat en els quarts de final al perdre amb l'escocès Jamie Murray i el brasiler Bruno Soares per 6 a 7, 6 a 4 i 6 a 4.

Anar al contingut