Joan Laporta i Leo Messi en el lliurament del títol de la Copa del Rei 2021
Joan Laporta i Leo Messi en el lliurament del títol de la Copa del Rei 2021
Futbol

"Deixar marxar a Messi no ha estat una bona decisió"

L'expresident del Barça ha carregat contra la junta de Laporta per la sortida de Leo Messi a l'estiu i recorda que el 2020 va tenir emparaulada la continuïtat de l'argentí per dues temporades més, però el jugador se'n va acabar desdint

Xavi LorenteActualitzat

En la seva entrevista al programa "Vaques sagrades", d'Esport3, Josep Maria Bartomeu també ha parlat força de Leo Messi.

Ha criticat la decisió de deixar marxar l'argentí aquest estiu. També ha desvelat que l'estiu del 2020 va arribar a un acord amb Messi per renovar dos anys més el contracte fins després del Mundial de Qatar, però el jugador finalment va acabar declinant l'oferta.

Al següent any, el 10 del Barça va forçar per marxar del club. Bartomeu no ho va voler permetre i va lluitar perquè es quedés com així va passar. 

"La història Barça-Messi és única. A mi m'hagués agradat que es retirés al Barça. Deixar-lo marxar aquest estiu no ha estat una bona decisió. Va acabar el seu contracte i no el van renovar.  Per això marxa gratis. Messi és el millor jugador de la història. Va ser el millor pagat del món perquè ho generava i el Barça ho podia pagar."

En aquest vídeo l'entrevista sencera dins el programa "Vaques Sagrades":

 

Explica perquè van descartar Mbappé

Durant l'entrevista també va desvelar que Kylian Mbappé va estar en l'òrbita del Barça, i perquè finalment no es va fitxar. També les raons del fitxatge de Coutinho:

"Quan fitxem Coutinho, és arrel que diu que Iniesta plega. Dembelé perquè Neymar marxa. Vam preferir Dembele a Mbappé. Els tècnics van preferir un extrem que obrís el camp. Mbappé era un nom que estava sobre la taula...Però ja se sap, una vegades l'encertes i altres no".

 

 

 

 

Anar al contingut