Champions League

Müller: "Hem tingut un domini brutal i hem fet el que volíem"

El jugador del Bayern ha assegurat que davant el Barça van dominar més el partit que en el 7-1 d'Alemanya contra el Brasil

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador del Bayern de Munic Thomas Müller ha confirmat que el seu equip va tenir un "domini brutal" en la golejada per 2-8 davant el FC Barcelona i que els bavaresos van fer el que van voler.

"Hem dominat el joc brutalment sobretot jugant contra la pilota, gairebé no els hem donat espais. Hem fet el que hem volgut i això és una cosa que poques vegades es pot dir en un partit de la Lliga de Campions."

Interrogat sobre si durant el partit havia recordat en algun moment el 7-1 d'Alemanya davant el Brasil al Mundial 2014 Mülller ha dit que no, ja que davant el Brasil el control del partit no havia estat "tan clar".

"El 2014 davant el Brasil mai vam tenir el mateix control del partit. Va ser una cosa que va passar però no parlem d'això, parlem d'avui. Ha estat una nit especial, el resultat i la manera com hem jugat ha estat especial."


"El millor ha estat veure que els jugadors que venen de suplents tenen la mateixa actitud i la mateixa alegria. L'important és fer el que volem al camp i que tothom vagi fins al límit."

Anar al contingut