Víctor Font, en una imatge d'arxiu
Víctor Font, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Futbol

Víctor Font demana a Laporta que plegui

L'impulsor de Sí al Futur ha enviat una carta al president en la qual expressa la seva preocupació per la gestió del club

Redacció Esport3Actualitzat

Víctor Font, candidat a les últimes eleccions de la presidència del Barça, ha enviat una carta a Laporta en la qual li demana fer un "pas al costat si no és capaç de redreçar el Barça". "Hi ha una nova generació de culers que estem a punt, preparats per transformar el club, modernitzar-lo i tornar-lo, d'una vegada per totes, al lloc que es mereix", ha assegurat l'impulsor de Sí al Futur.

Segons Font, la junta directiva del Barça ha incomplert el codi ètic. Ho asseguren després que El Periódico informés que un proveïdor del club va ajudar a pagar l'aval que va permetre la presa de possessió de Laporta.

En la carta, a més a més, es critica la gestió del possible relleu de Xavi. Font també alerta que "la situació continua sent de pèrdues operatives, queda molt poc temps per trobar un inversor real que validi la venda fictícia del 49% de Barça Studios i que estigui disposat a fer-ho amb una valoració de 400 milions d'euros, valor irreal molt per sobre del que el mercat està disposat a pagar". L'empresari demana el següent:

"Que la institució no faci cap operació dubtosa que suposi una fugida endavant com seria la venda de patrimoni amb jugadors estratègics o hipotecar més ingressos futurs. Cal reconèixer d'una vegada per totes on som, ser realistes i començar a reconstruir la institució des dels fonaments."

La carta conclou amb "una profunda preocupació en tots els àmbits" i Font explica que es posa a disposició del Barça per ajudar en tot allò que pugui.

 

 

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut