Lewandowski després de fallar una ocasió contra el Rayo Vallecano
Futbol

Lewandowski té "claríssima" la seva continuïtat al Barça

El davanter polonès, que acaba contracte el 2026, no té cap intenció de moure's de Barcelona

Redacció Esport 3Actualitzat

En una entrevista amb "Mundo Deportivo", Lewandowski s'ha sincerat sobre diversos temes. El Barça ha tingut una temporada complicada, en què no ha guanyat cap títol. No tot ha estat dolent, ja que també ha tornat a competir en Champions i molts futbolistes joves s'han establert en el primer equip.

El davanter polonès creu l'equip té un gran potencial i que pot guanyar trofeus la temporada que ve, tot i que aquesta han tingut mala sort amb les lesions. Ell es troba bé físicament i pensa que pot jugar al màxim nivell dos anys més com a mínim, malgrat que ja en té 35.

Al vestidor es respira l'ambient que ja volen començar a preparar la temporada que ve. Amb la continuïtat de Xavi en l'aire, el Barça tornarà a tenir l'oportunitat de competir per tot, amb uns jugadors joves que han adquirit l'experiència necessària.

Un dels principals reptes serà tornar a guanyar la Lliga. Per aconseguir aquest objectiu, Lewandowski creu que han d'aprendre del Reial Madrid, l'últim campió del torneig domèstic:

"A la Lliga, el Madrid ha guanyat molts partits sense jugar bé"

Malgrat que el rendiment del Barça no ha estat el millor, l'atacant blaugrana té "claríssima" la seva continuïtat. Ell vol guanyar títols amb l'equip català i es veu capaç de fer-ho amb el club que porta al cor, amb el qual acaba contracte el 2026.

Lewandowski és el jugador més veterà del vestidor. Creu Lamine Yamal té un gran futur i que aquesta temporada ha fet un pas endavant. Malgrat el mal gest que va tenir amb l'extrem català fa mesos, el davanter polonès l'ajuda amb la mentalitat i té una connexió especial amb ell.

Un seguidor més del Dortmund que avisa amb Mbappé


En una entrevista com a ambaixador de G2A.com, Lewandowski no s'ha tallat en preguntes sobre el Reial Madrid.

Concretament, no ha volgut esquivar la pregunta si donarà suport al Borussia Dortmund a la final de la Champions, equip on va militar quatre temporades, des del 2010 fins al 2014, abans de fitxar pel Bayern:

"Els recolzaré. M'ho puc imaginar, perquè vaig jugar una final a Wembley amb el Dortmund. Per a Reus serà l'últim partit, pot ser el seu llegat. Els dits pel Dortmund, és clar."

També ha volgut respondre sobre el que suposarà l'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid:

"Hem d'estar llestos des del primer partit i els primers minuts perquè el Reial Madrid segurament necessitarà temps, no jugarà bé al principi i perdrà punts, i hem d'aprofitar-ho. No per agafar-los sinó per estar davant seu. Com fa dues temporades , en què hi va haver partits que no vam poder guanyar però que no vam perdre."

 

ARXIVAT A:
EsportsLewandowski
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut