BARÇA

El Barça i Neymar tanquen de manera amistosa els seus litigis

El club i el jugador han signat un acord transaccional per posar fi a procediments judicials que estaven pendents entre totes dues parts

Actualitzat

El Barça ha informat en un comunicat que ha tancat extrajudicialment i de manera amistosa diferents litigis laborals i civils que tenia oberts amb el jugador brasiler Neymar da Silva Santos Júnior.

Així, el club i el jugador han signat un acord transaccional per posar fi a procediments judicials que estaven pendents entre totes dues parts: tres reclamacions en la jurisdicció laboral i un procediment civil.

Neymar va ser jugador del FC Barcelona des de la temporada 2013/14 fins a la 2016/17. Després, va signar pel París Saint-Germain, equip en el qual encara juga.

 

 

Ja fa uns mesos que es venia parlant d'aquest acord i era una de les claus per també quadrar els comptes actuals. No se sap a quant puja la signatura de la pau i si hi ha hagut lliurament de diners per part del club per liquidar la guerra judicial. El brasiler va denunciar el Barça per la liquidació i demanava 3,5 milions d'euros, però el judici sobre aquest assumpte estava suspès per negociacions internes com s'ha acabat confirmant.

Quan es va començar a parlar de la tornada a Barcelona de Neymar, una de les condicions que havia de donar era que retirés aquest tipus de denúncies contra el club.

I es què els advocats del club català i del futbolista portaven mesos negociant una entesa per acabar amb els processos en què el Barça demanava al brasiler un total de 16,7 milions d'euros i aquest 47,15 a l'entitat catalana.

Anar al contingut