Milik ha marcat 10 gols aquesta temporada (@sscnapoli)
Lliga de Campions

Arkadiusz Milik: "Serà un duel dificilíssim, però el futbol és bonic perquè tot és possible"

El davanter polonès del Nàpols es mostra il·lusionat pel duel de vuitens de final contra el Barça, una eliminatòria que qualifica de molt difícil, però no impossible

EFEActualitzat

El davanter polonès del Nàpols Arkadiusz Milik ha expressat aquest dijous la seva il·lusió per enfrontar-se al Barcelona en els vuitens de final de la Lliga de Campions, en una eliminatòria "dificilíssima" que, tot i això, considera a l'abast del club italià perquè en el futbol "tot és possible".

"Són partits il·lusionants que un sempre vol jugar. Són aquests partits que un jugador espera en la seva carrera, perquè et donen emocions i moltes motivacions. Òbviament ens enfrontem amb un dels millors equips del món, però jugarem sense por. Serà un duel dificilíssim, però el futbol és bonic perquè tot és possible".  

El Nàpols, que es va classificar segon en el grup E de la Lliga de Campions darrere del Liverpool, està vivint una crisi de resultats en la Sèrie A, en la qual és onzè després de guanyar només un dels seus últims onze partits, però Milik veu al seu equip en el camí correcte per sortir del moment negatiu.

"Malgrat els meus deu gols no estic satisfet completament, perquè l'equip no està vivint una temporada brillant fins aquest moment. Però ho donarem tot per sortir d'aquest moment i el camí que veiem és el correcte. Tenim molta qualitat a la plantilla i han arribat nous fitxatges (l'alemany Diego Demme i l'eslovac Stanislav Lobotka, tots dos migcampistes) i estic segur que aviat el Nàpols tornarà al seu nivell".

L'equip napolità va començar la temporada amb Carlo Ancelotti a la banqueta, però els resultats negatius obtinguts van provocar la seva destitució el 10 de desembre i la contractació de Gennaro Gattuso com a nou preparador. El canvi no ha donat els resultats desitjats fins aquest moment, ja que el Nàpols ha perdut tres dels quatre partits de lliga disputats amb Gattuso a la banqueta. Això sí, es va classificar dimarts per als quarts de final de la Copa Itàlia.  

"Amb Gattuso hem canviat la manera de jugar, vam passar del 4-4-2 a 4-3-3 i els moviments en el camp són totalment diferents. Estem aprenent i a poc a poc estem creixent a nivell de prestacions".

El Nàpols rebrà el Barça el 25 de febrer a l'estadi San Paolo a l'anada dels vuitens de final de la Copa d'Europa i visitarà el Camp Nou el 18 de març en el duel de tornada.

Anar al contingut