Tom Brady haurà jugat les seves últimes temporades als Buccaneers de Tampa
Tom Brady haurà jugat les seves últimes temporades als Buccaneers de Tampa
nfl

Ara sí: Tom Brady es retira com una llegenda del futbol americà

El mític quarterback dels Tampa Bay Buccaneers ha publicat un breu vídeo anunciant la decisió

Redacció Esport3Actualitzat

Tom Brady es retira. Segona part. Si fa un any el llegendari quarterback nord-americà feia marxa enrere en la seva intenció de tancar la seva etapa com a jugador professional, i es regalava una temporada més sobre "al terreny de joc i no a les graderies", aquest dimecres ha anunciat l'adeu definitiu. En un breu vídeo publicat a Instagram, Brady s'ha dirigit als aficionats amb aquestes paraules:

"Bon dia, nois. Em retiro. De debò. Sé que es va fer un assumpte molt gran l'any passat, així que m'he aixecat i només volia gravar-me perquè ho sabéssiu. Us vull agrair a tots el suport: a la meva família, als meus amics, als meus companys, als meus rivals... Gràcies per deixar-me viure el meu somni, no canviaria res. Us estimo a tots."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Enrere queda una carrera de llegenda, amb 7 anells de la Superbowl guanyats (6 liderant els New England Patriots de Boston), més que cap franquícia de la competició, i un rastre de rècord inabastables.

Mite del futbol americà

El "senyor dels anells", de 45 anys, és considerat majoritàriament el millor jugador de futbol americà de tots els temps. Guanyador de 6 Superbowls amb els Patriots i una amb els Buccaneers en 9 finals disputades, va ser escoillit 5 vegades MVP de la Superbowl i 3 de la fase regular.

A més, té diversos rècords de l'NFL, com ara el de touchdowns aconseguits (624), el de iardes recorregudes en passades (més de 85.000) o el de victòries a la temporada regular (243).  

Anar al contingut