Tom Brady, saludant els aficionats amb la samarreta dels Buccaneers (Reuters)
Futbol americà

Tom Brady es fa enrere i no es retira

El llegendari quarterback nord-americà assegura ara que jugarà almenys una temporada més amb els Tampa Bay Buccaneers

Redacció Esport3Actualitzat

Tom Brady va anunciar al febrer en un comunicat solemne que tancava la seva etapa com a jugador professional. Enrere quedava una carrera de llegenda, amb 7 anells de la Superbowl guanyats. Sis setmanes després, però, Brady s'ha fet enrere i ha assegurat a les xarxes socials que continuarà jugant almenys una temporada més.

 

 

"Aquests dos últims mesos m'he adonat que el meu lloc encara és al terreny de joc i no a les graderies. Aquest moment arribarà. Però encara no és ara (...). Estimo els meus companys d'equip i estimo la meva família, que em dona suport. Ells ho fan tot possible. Torno per jugar la meva 23a temporada, amb Tampa Bay. Tenim una feina per acabar."  

Brady, de 44 anys, és considerat majoritàriament el millor jugador de futbol americà de tots els temps. Guanyador de 6 Superbowls amb els Patriots i una amb els Buccaneers en 9 finals disputades, va ser escoillit 5 vegades MVP de la Superbowl i 3 de la fase regular. A més, té diversos rècords de l'NFL, com ara el de touchdowns aconseguits (624), el de iardes recorregudes en passades (84.520) o el de victòries a la temporada regular (243).  

 

 

Anar al contingut