Ansu Fati celebra el seu primer gol al Camp Nou (EFE)
Barça

Ansu Fati estrena titularitat marcant un gol contra el València

El jove extrem guineà, de només 16 anys, ha estrenat titularitat amb el primer equip blaugrana i ha marcat abans dels dos minuts de joc

Actualitzat

Ansu Fati ha estat la gran novetat de l'onze titular del Barça per rebre la visita del València al Camp Nou. El jove extrem guineà, de només 16 anys, ha estrenat titularitat en un duel on Luis Suárez, que tornava a una convocatòria després d'un mes de baixa, ha començat el partit a la banqueta. Un altre futbolista del planter blaugrana, Carles Pérez, també ha estat titular en el trident ofensiu que completa Griezmann.

Després d'estrenar-se com a golejador contra l'Osasuna a El Sadar, Ansu Fati ha confirmat la seva irrupció marcant el seu primer gol a l'Estadi abans dels dos minuts de joc. El jove extrem ha rebut un servei de De Jong per batre la porteria de Cillessen, un gol molt celebrat per l'afició blaugrana.

Ansu Fati també ha estat protagonista en el segon gol del Barça, i després de trencar Garay amb un dríbling espectacular, ha assistit De Jong, que també s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut