Espanyol

Andrés Prieto torna a l'Espanyol

El porter es reincorpora al club on es va formar després d'haver passat pel Màlaga i pel Leganés

Actualitzat

El que va ser porter del filial de l'Espanyol, Andrés Prieto, s'ha convertit en el quart fitxatge del nou equip que el club blanc-i-blau està configurant de cara a la pròxima temporada.

Prieto va marxar al Màlaga la temporada 2017-18 i en el passat mercat d'hivern va fitxar pel Leganés, d'on arriba lliure per incorporar-se al club on es va formar. El nou porter perico ha signat un contracte per dues temporades amb una tercera d'opcional.

 

 

Rufete, satisfet amb les incorporacions

Rufete s'ha mostrat "molt satisfet" amb la incorporació d'Andrés Prieto i ha explicat que han tancat "la primera fase del mercat en una temps rècord i en unes condicions complicades":

"Hem aconseguit que l'entrenador tingui el grup de jugadors per poder afrontar amb garanties aquesta competició"

El director de futbol professional blanc-i-blau ha volgut donar les gràcies a Mario Hermoso, que va fer oficial el seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid aquest dijous, pel "respecte a l'afició i al club", i ha parlat sobre un dels jugadors que podrien deixar el club aquest mateix estiu, Borja Iglesias.

"Nosaltres seguim treballant. Ens queda un trajecte molt llarg fins al final del mercat. Tothom veia fora a Borja i el que ha marxat ha estat el Mario"

Rufete ha explicat que "arribarà un altre central" per suplir la baixa d'Hermoso i ha apuntat que "en el mes i mig que queda de mercat segur que passen coses".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut