Espanyol

Mario Hermoso abandona l'Espanyol i fitxa per l'Atlètic de Madrid

L'Espanyol i el club "colchonero" han arribat a un acord amb el que el club blanc-i-blau en una operació de 25 milions d'euros més 4 en variables
Actualitzat

Mario Hermoso en una imatge d'arxiu

Ja és oficial el traspàs de Mario Hermoso de l'Espanyol a l'Atlètic de Madrid tal com havia avançat Esport3. El central madrileny vestirà la samarreta "colchonera" les pròximes 5 tempores. L'operació s'ha tancar per 25 milions d'euros més 4 en variables i un 20% d'una possible venda en un futur. D'aquests diners, la meitat els ingressarà l'Espanyol i és que el 50% dels drets del jugador que encara estaven en poder del Reial Madrid.

Les negociacions entre l'Espanyol i el club "colchonero" no han estat senzilles, perquè, d'una banda, el club blanc-i-blau no volia rebaixar la seva clàusula de rescissió, fixada en 40 milions d'euros, i, de l'altra, l'Atlètic de Madrid posava pressió agafant-se al fet que el futbolista acabava el contracte amb l'equip català el 30 de juny de 2020, motiu pel qual es mostrava disposat a esperar una temporada i contractar Hermoso estalviant-se qualsevol mena de traspàs.

Ara que ve, el que ha accelerat l'operació ha estat la voluntat manifesta de Diego Simeone de comptar amb el central madrileny com més aviat millor.