Mario Hermoso en una imatge d'arxiu
Espanyol

Mario Hermoso abandona l'Espanyol i fitxa per l'Atlètic de Madrid

L'Espanyol i el club "colchonero" han arribat a un acord amb el que el club blanc-i-blau en una operació de 25 milions d'euros més 4 en variables

Actualitzat

Ja és oficial el traspàs de Mario Hermoso de l'Espanyol a l'Atlètic de Madrid tal com havia avançat Esport3. El central madrileny vestirà la samarreta "colchonera" les pròximes 5 tempores. L'operació s'ha tancar per 25 milions d'euros més 4 en variables i un 20% d'una possible venda en un futur. D'aquests diners, la meitat els ingressarà l'Espanyol i és que el 50% dels drets del jugador que encara estaven en poder del Reial Madrid.

Les negociacions entre l'Espanyol i el club "colchonero" no han estat senzilles, perquè, d'una banda, el club blanc-i-blau no volia rebaixar la seva clàusula de rescissió, fixada en 40 milions d'euros, i, de l'altra, l'Atlètic de Madrid posava pressió agafant-se al fet que el futbolista acabava el contracte amb l'equip català el 30 de juny de 2020, motiu pel qual es mostrava disposat a esperar una temporada i contractar Hermoso estalviant-se qualsevol mena de traspàs.

Ara que ve, el que ha accelerat l'operació ha estat la voluntat manifesta de Diego Simeone de comptar amb el central madrileny com més aviat millor. 

 

Anar al contingut