Andrea Iannone ha encapçalat el llistat de temps
MotoGP

Andrea Iannone és el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments de MotoGP del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Marc Márquez, que aspira a guanyar el seu quart títol de la categoria a Xest, ha fet el cinquè millor temps i ha rodat una dècima més lent que el seu gran rival, Andrea Dovizioso

Actualitzat

Poques conclusions es poden extreure després de la primera sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, l'últim de la temporada i el que donarà el títol de campió del món de MotoGP a Marc Márquez o a Andrea Dovizioso. El pilot català, que ho té tot pràcticament a favor per reeditar el títol, ha comandat gran part de la tanda, però al final s'ha vist superat per quatre pilots, entre ells Dovizioso. Els temps, però, no són significatius: el pilot de Ducati ha rodat 35 mil·lèsimes més ràpid que el pilot cerverí.

Els tres millors temps han estat per a Andrea Iannone (Suzuki), Jack Miller (Honda) i Pol Espargaró (KTM), que ha estat el millor català de la sèrie. Maverick Viñales ha fet el sisè millor temps i Dani Pedrosa, el desè.  

Oliveira manté la bona ratxa a Moto2

El portuguès Miguel Oliveira (KTM), guanyador dels dos últims grans premis de Moto2 a Austràlia i Malàisia, ha estat el més ràpid d'aquesta categoria a la primera sessió de lliures d'aquest divendres, superant el català Àlex Màrquez (Kalex) i el sud-africà Brad Binder (KTM). Pel que fa a la resta de catalans, Xavier Vierge (Mistral 610) ha estat setè, Isaac Viñales (Kalex) vuitè, Ricard Cardús (Kalex) divuitè, Axel Pons (Kalex) vint-i-quatre al davant del seu germà Edgar (Kalex).

Marcos Ramírez marca la pauta a Moto3

L'andalús Marcos Ramírez (KTM) ha obtingut el millor registre dels primers entrenaments lliures de la categoria de Moto3. El mallorquí Joan Mir (Honda), ja matemàticament campió del món, ha caigut quan el seu pneumàtic davanter ha perdut adherència. Ell n'ha sortit il·lès, però la moto ha patit tants desperfectes que no ha pogut tornar a rodar. Ramírez precedeix a la classificació parcial el madrileny Jorge Martín (Honda) i l'italià  Nicolo Bulega (KTM). L'argentí resident a Barcelona Gabriel Rodrigo (KTM) ha estat desè i el gironí Albert Arenas (Mahindra), vint-i-novè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut