Motociclisme

Marc Márquez ho té tot de cara per proclamar-se campió mundial de MotoGP a Xest

El tro de Cervera arriba a l'última cursa del Campionat amb 21 punts d'avantatge sobre l'italià Andrea Dovizioso, que necessita guanyar i que el pilot català no acabi entre els 11 primers per evitar-ho

Actualitzat

Marc Márquez i Andrea Dovizioso es juguen el títol mundial de MotoGP aquest cap de setmana al Gran Premi del País Valencià. Márquez hi arriba amb un avantatge de 21 punts respecte a l'italià i ho té tot de cara per revalidar el títol, si bé Dovizioso -amb qui s'ha fotografiat aquest dijous al migdia al Circuit de Xest- no pensa posar-li les coses gens fàcils.

El tro de Cervera, que en té prou d'acabar entre els 11 primers classificats per aconseguir el seu sisè títol mundial, assegura que de cara a la cursa decisiva d'aquest diumenge no pensa variar les rutines de qualsevol altre Gran Premi:

"És un cap de setmana diferent, però intentarem seguir amb la mateixa rutina de sempre i intentar donar el 100% als entrenaments. El més important diumenge serà acabar la cursa i un punt molt positiu és que farà bon temps durant tot el cap de setmana. Concentració màxima i gas".

Per la seva banda, a Dovizioso només li val guanyar la cursa i esperar que Márquez no acabi entre els 11 primers per adjudicar-se el seu primer títol mundial de la cilindrada reina. Tots els precedents afavoreixen el pilot d'Honda, que sempre ha pujat al podi en les curses de MotoGP que ha disputat al Circuit de Xest.

En la roda de premsa oficial, a Márquez li han preguntat si ja ha decidit amb quina bandera celebrarà el títol mundial arran de la situació política a Catalunya. El pilot de Cervera ha estat contundent:

"La bandera que representa la meva gent és la del número 93, perquè s'entengui".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut