Futbol

Alves, convençut que el Madrid es mereix la sanció pel "cas Txérixev"

El lateral va concedir una entrevista a la Cope en la qual reconeix el mèrit del bon moment del Barça a la "revolució" que va començar Pep Guardiola

Actualitzat

El lateral del FC Barcelona Dani Alves va declarar dijous que, a parer seu, el Reial Madrid es mereix que el sancionin pel cas de l'alineació irregular de Denís Txérixev en el partit de Copa contra el Cadis. El blaugrana ho va dir en una entrevista al programa "El partido de las 12" de la Cadena Cope.

"Al Madrid l'haurien d'eliminar de la Copa, pels precedents i per les regles. No ho poden defensar de cap manera", va dir el futbolista, que també va opinar de diversos aspectes relacionats amb el seu equip.

Sobre el bon moment del Barça en l'actual fase de la temporada, Alves va destacar que es deu a un sistema establert fa anys, des que l'entrenava Josep Guardiola. "En Pep va fer una revolució i Luis Enrique li ha donat una continuïtat, però amb una forma de joc diferent."

També va parlar del seu company Gerard Piqué, que no deixa de ser notícia per diverses declaracions i actituds fora del terreny de joc. "En Gerard de vegades diu una cosa i després en fa una altra. Això empipa la gent, però ell ho fa perquè té molta personalitat." El central va ser un dels primers a reaccionar a la notícia de la possible eliminació del Madrid de la Copa, i ho va fer amb un missatge ple d'emoticones divertides a Twitter.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut