Tenis

Alexander Zverev elimina Novak Djokovic i jugarà per l'or amb Khatxànov

L'alemany ha superat en tres sets (1-6, 6-3 i 6-1) el número 1 mundial, que es queda sense el somni del Golden Slam

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic encara té opció a medalla, però no del metall que desitjava. El número 1 mundial va accedir finalment a anar als Jocs Olímpics a la recerca del Golden Slam: ser el primer tenista que guanyava els 4 Grand Slams i l'or olímpic en un mateix any. Això ja no pot passar després que Alexander Zverev l'ha batut en semifinals. El jugador alemany, tant conegut pel seu talent com per la seva irregularitat, ha tingut un dels seus dies inspirats i s'ha mostrat superior al serbi (1-6, 6-3 i 6-1).

La facilitat amb què Djokovic s'ha adjudicat el primer set feia presagiar un triomf fàcil, però Zverev s'ha mantingut ferm. En el tercer i definitiu set, s'ha apuntat els 4 primers jocs de forma consecutiva i ha resistit per endur-se el partit. L'alemany ha guanyat sis jocs consecutius que han tret de polleguera el serbi.

La reacció de Djokovic després de perdre sis jocs seguits

Zverev ja té la plata assegurada i lluitarà per l'or amb el rus Karén Khatxànov, que en la primera semifinal s'ha desfet sense problemes de Pablo Carreño (6-3, 6-3). Djokovic buscarà el segon bronze olímpic de la seva carrera després del que va guanyar a Pequín l'any 2008.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut