MotoGP

Àlex Rins, pilot de l'equip LCR Honda, operat de síndrome compartimental

El pilot barcelonès ha passat pel quiròfan per solucionar unes molèsties als nervis del braç. El síndrome compartimental afecta, un mal conegut a la graella

Redacció Esport3Actualitzat

Àlex Rins vol estrenar-se de la millor manera possible al manillar de l'Honda LCR, el seu nou equip a partir del 2023. Per assegurar estar en plenes condicions físiques de cara a l'inici de la temporada, el barceloní ha passat per la Clínica Ruber, a Madrid, per solucionar unes molèsties que pateix des del final d'aquesta temporada passada i que són àmpliament conegudes al campionat de motociclisme: la síndrome compartimental, un pinçament dels nervis a l'avantbraç.

L'operació de Rins arriba després que l'expilot de Suzuki gaudís aquest cap de setmana passat dels "100 km dei campioni" al ranxo de Valentino Rossi.

Amb aquesta intervenció quirúrgica, el pilot de Barcelona espera estar al 100% i seguir amb la tendència del final d'aquesta passada temporada. Rins va guanyar a Austràlia i València, i va cabar setè en el campionat. Un gran final després que, durant bona part de l'any, Rins hagués de fer front al comiat de Suzuki i a la lesió per fractura del seu canell dret al Gran Premi de Catalunya en l'accident amb Takaaki Nakagami, que serà el seu company d'equip el 2023. 

Caldrà veure ara si després de passar pel quiròfan millora l'adaptació d'Àlex Rins a Honda.

Anar al contingut