Girona

Granell, Amagat, Muniesa i Timor seran baixa contra el Celta

Els de Pablo Machín continuen preparant el partit del Celta d'aquest divendres a les 21.00

Actualitzat

El Girona FC es continua entrenant per al partit contra el Celta a Riudarenes. Pablo Machín viatjarà a Vigo amb 20 jugadors després de confirmar-se les baixes d'Àlex Granell, Eloi Amagat, Muniesa i Timor, que han assistit al discurs previ a la sessió preparatòria, però tot just després han marxat a fer recuperació.

Alcalà, Carles Planas i Boulaya són novetat a la convocatòria respecte l'enfrontament contra el Barça i abans del partit el tècnic Sorià haurà de descartar dos jugadors. 

"Si anem amb por malament, hem de jugar amb respecte a Balaídos sinó serà difícil puntuar", ha explicat Pablo Machín en la roda de premsa prèvia al partit. El tècnic ha assegurat que "les derrotes generen dubtes, però tenim clar quin és el nostre objectiu i esperem que sempre estiguem per sobre la zona de descens. A dia d'avui no hem tingut cap resultat ilògic i estem en el camí de poder-ho subsanar".

Sobre la manca de gol, Machín ho té clar: "Em preocupa la falta de gol, però tenim moltes vegades més xuts que el rival i l'únic que hem de millorar és la punteria".

El conjunt català obre la setena jornada de Primera Divisió, aquest divendres a les 21.00, a Balaídos amb el Celta. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut