FUTBOL

Aitana Bonmatí revela el "Coti" del Barça amb els The Tyets

The Tyets ha estat la banda sonora del Barça Femení aquesta temporada. Aitana Bonmatí els ho ha volgut agrair i el grup mataroní li ha desitjat sort per a la final de la Champions.

Jordi BentanachsActualitzat

Tot va començar a Instagram. Aitana Bonmatí va enviar un missatge a The Tyets per explicar-los que els escoltaven al vestidor i que dues de les seves cançons, "Coti x Coti" i "Bailoteo", eren himnes per a elles. Així va néixer una relació que ha fructificat en els últims mesos. Poques hores abans de la final d'Eindhoven, s'han intercanviat missatges d'agraïment i de bona sort. Això li deien en Xavier Coca i l'Oriol de Ramon a l'Aitana:

Aitana, espero que dissabte vagi superbé i que porteu la copa a casa. Molta merda a tu i a tot l'equip, sou les millors i segur que farem uns bons "bailoteos" amb la celebració d'aquesta Champions

The Tyets dedicant el "Coti x Coti" a l'Aitana i companyia

I això responia la capitana del Barça fent de portaveu de gran part del vestidor del femení:

Moltes gràcies pel missatge, intentarem portar-la a casa i us en podreu sentir partícips, la vostra música la veritat és que ens ha acompanyat durant tota la temporada. 

A la rua de celebració va sonar The Tyets

Un clàssic de la rua de celebració

L'èxit dels Tyets ha estat tan fulgurant que encara al·lucinen quan miren enrere i recorden tot el que han viscut en els últims anys. El seu últim hit, "Coti x Coti", s'ha ballat arreu, també als recintes esportius. A Girona han actuat a Montilivi i Fontajau, i a Barcelona, al Camp Nou al descans del Barça-Atlètic de Madrid. A la "playlist" blaugrana de la rua de celebració de les lligues masculina i femenina també va ser una de les que més va sonar.

Al nostre "jo" de fa 5 anys li arribes a dir que Robert Lewandowski o Alèxia Putellas estarien ballant una cançó nostra i no s'ho hauria pensat mai de la vida. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
CHAMPIONS EINDHOVEN
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut