Esports

Adnan Januzaj: tots els detalls del nou objectiu del Barça

El jugador de la Reial Societat acaba contracte el proper mes de juny i encara no ha renovat. El Barça hauria intervingut en la negociació i el belga podria vestir de blaugrana

Actualitzat

Són molts els noms que s'estan relacionant amb el Barça durant els darrers dies. L'últim és Adnan Januzaj. El migcampista de la Reial Societat és objectiu blaugrana de cara als pròxims mercats de fitxatges, segons ha explicat Lluís Canut al programa "Onze".

El Barça ha intervingut en la renovació del belga amb la Reial Societat. Januzaj acaba contracte el proper estiu i serà lliure per anar a qualsevol equip. Tot i això, les seves intencions eren de prolongar la seva vinculació amb la Reial, encara que tot hauria canviat amb l'aparició del Barça.

Segons Canut, el Barça estaria treballant perquè Januzaj s'incorporés al club gratis el proper estiu, però no es descarta que pogués arribar aquest mes de gener, amb el pagament previ d'una xifra assequible en quedar-li pocs mesos de contracte.

Sobre aquesta operació ja va parlar el president de la Reial Societat,Jokin Aperrybay, en la prèvia del partit contra el Reial Madrid.

"Tinc esperança que es quedi aquí, que es quedi amb nosaltres"

Adnan Januzaj somia jugar al Camp Nou

El belga té 26 anys i està molt adaptat a LaLiga Santander, on va arribar procedent del Manchester United. Internacional amb la selecció de Bèlgica, pot jugar en diferents posicions; les de mitjapunta i extrem, les més habituals. Una de les obsessions més grans des que Xavi Hernández ha assumit el càrrec d'entrenador del primer equip del Barça és potenciar els extrems i donar més amplitud a l'equip.

El futbolista és tan traçut com irregular, i la seva importància a l'equip donostiarra ha anat variant des que hi va arribar, el 2017. És capaç de brillar i guanyar partits per ell mateix, però també pot estar tan desconnectat que passa totalment desapercebut. No obstant això, Xavi creu que podria treure la millor versió de Januzaj i que seria un jugador de rotació més que vàlid, en un perfil semblant al d'Ilias Akhomach o Abde, però amb més experiència al més alt nivell.

Januzaj va ajudar la Reial Societat a classificar-se per a la següent ronda de l'Europa League

Januzaj i els seus agents consideren que el jugador està en el millor moment de la seva carrera, que aquesta temporada està rendint a un gran nivell, sent titular en els últims set partits –excepte el de Copa–, i estan decidits a firmar un contracte de llarga durada que suposi un augment de sou al futbolista. Actualment, Januzaj cobra 4,4 milions d'euros bruts a Sant Sebastià, la qual cosa suposa uns 2,3 milions d'euros nets per temporada. El club que presideix Jokin Aperribay no sembla disposat a tirar la casa per la finestra per ell, conscients que aquesta posició està ben coberta amb Oyarzabal i Portu, i amb el jove Barrenetxea com a relleu. I si les exigències del belga són impertorbables, el deixaran marxar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut