El migcampista del Borussia de Monchengladbach Denis Zakaria és internacional per Suïssa.
El migcampista del Borussia de Monchengladbach Denis Zakaria és internacional per Suïssa.
Barça

El Barça es fixa en Adeyemi i Zakaria per al mercat d'estiu

Dos dels noms que segueix el club són el del davanter del Red Bull Salzsburg Karim Adeyemi i també el del migcampista del Borussia de Mönchengladbach Denis Zakaria

Xavi LemusActualitzat

La delicada situació econòmica del Barça complica els reforços de cara a l'obertura del mercat d'hivern. El director de futbol, Mateu Alemany, ja va dir que a hores d'ara no hi ha liquidat per afrontar noves operacions si no marxen alguns jugadors durant el mes de gener. Per tant, incorporació de Dani Alves a banda, encara no poden concretar cap fitxatge per augmentar el nivell de la plantilla a curt termini.

Però malgrat això, el club treballa també de cara a la nova temporada, quan esperen que els ingressos augmentin i la capacitat econòmica millori. I en aquest sentit ja comencen a fixar-se en objectius concrets, un d'ells és el davanter alemany del Red Bull Salzsburg Karim Adeyemi. Un jove de 19 anys, internacional amb Alemanya, que és una de les sensacions de la temporada a nivell continental. Jugador esquerrà molt ràpid i el més important, amb gol. Porta 15 dianes aquesta temporada entre la Lliga austríaca i la Champions. Pot jugar per banda i també pel centre de l'atac. El seu fitxatge no serà fàcil per la competència amb equips alemanys com el Dortmund o el mateix Bayern.

Adeyemi, el preferit per reforçar la davantera blaugrana

Un altre dels noms que estan seguint és el migcampista del Borussia de Monchengladbach Denis Zakaria. Internacional suís de 24 anys és un jugador polivalent que pot ocupar diferents posicions en el mig del camp, sobretot la de migcentre. Té alçada, potència física, agressivitat, bona tècnica i visió de joc. Seria un perfil semblant al de Yaya Touré però amb menys arribada. Un tipus de migcampista que ara mateix no existeix a la plantilla blaugrana després de la marxa d'Ilaix Moriba, que estava destinat a aquest perfil. 

Anar al contingut