Dani Alves, Mateu Alemany, Joan Laporta i Rafa Yuste en la presentació al Camp Nou (Reuters)
Barça

El Barça, sense marge per inscriure Alves ni fitxar en el mercat d'hivern

Mateu Alemany ha advertit, durant la presentació del brasiler, que el club no té prou marge salarial per inscriure'l en la Lliga. Ni ell ni cap altre possible fitxatge en el mercat d'hivern

Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
DaniAlves

Dani Alves està fitxat, però no inscrit. El Barça, primer, haurà d'esperar a l'1 de gener, però també haurà de trobar la manera de fer-ho sense saltar-se les condicions de la Lliga. Mateu Alemany, director de futbol blaugrana, ja ha advertit que ara mateix no hi ha prou marge salarial per encabir el futbolista brasiler ni cap altre fitxatge.

"La realitat és que, ara per ara, podrem inscriure Xavi i el seu equip tècnic. No ens sobra res més. Al gener, ja veurem. Hi ha algunes accions previstes des de l'estiu per aconseguir més fair play. Veurem si hi ha alguna possibilitat que quadri amb les necessitats esportives que marqui el míster."

 

 

Mateu Alemany s'ha mostrat especialment prudent. Els esforços de l'actual junta han permès rebaixar la massa salarial de la plantilla. Hi ha negociacions obertes amb diversos futbolistes per abaixar salaris i també l'interès de buscar una sortida a jugadors com Umtiti o Coutinho. N'ha parlat el president Joan Laporta.

"Cada cas és específic. Estem fent negociacions. En alguns casos, ha anat com volíem. Altres estan en procés."

 

Rebaixa de sous

Durant la presentació d'Alves també s'ha parlat del fet que el brasiler té el sou més baix de la plantilla, just el moment que es negocien les rebaixes de sou dels capitans:

"Baixada de sous d'alguns jugadors? Cada cas és diferent, però hi ha uns contractes... Estem negociant amb jugadors i sobretot estem treballant per ingressar diners."

 

ARXIVAT A:
DaniAlves
Anar al contingut