Vela

Accident mortal a la Volvo Ocean Race

Un tripulant d'un pesquer ha mort després d'una col·lisió amb el Vestas al final de la quarta etapa

Actualitzat

Un tripulant d'un pesquer que ha topat amb el Vestas, vaixell participant de la Volvo Ocean Race, ha mort aquest dissabte. El vaixell de Mark Towill i Roberto Bermúdez de Castro participava en la quarta etapa de la competició que transcorria entre Melbourne i Hong Kong.

L'incident ha estat a mar obert, a 30 milles (55 km) de la meta de Hong Kong i a 20 (38 km) a l'oest de l'entrada del canal de Tathong. Cap dels tripulants del Vestas ha resultat lesionat en la col·lisió i des del vaixell s'ha emès un mayday (crida de socors) que alertava el Centre de Coordinació de Rescat de Hong Kong (HKMRCC), que ha emprès una missió de recerca i rescat.

Els organitzadors de la Volvo Ocean Race i de l'equip Vestas han expressat el seu condol als familiars de la víctima i ara els esforços se centren a proporcionar suport immediat als afectats per aquest incident. El Vestas s'ha retirat de la quarta etapa i s'ha dirigit a Hong Kong a motor i amb els seus propis mitjans.

Així informava de l'accident l'organització: "Estem profundament tristos d'informar que la col·lisió entre el @Vestas11thHour i un vaixell de pesca ha acabat amb la mort d'un membre de la tripulació del vaixell pesquer."

 



 

 

Anar al contingut