Éric Abidal s'ha acomiadat del Barça en una carta publicada a Instagram
Barça

Abidal, sobre la polèmica amb Messi: "Els temes interns s'han d'arreglar internament"

El secretari tècnic del Barça ha valorat per primera vegada la polèmica amb el crac argentí durant la presentació oficial de Martin Braithwaite

Actualitzat

El secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, ha parlat per primera vegada de la polèmica amb Leo Messi per haver assenyalat els jugadors com a culpables de la destitució d'Ernesto Valverde durant la presentació oficial de Martin Braithwaite.

"He après moltes coses últimament. Els temes interns s'han d'arreglar internament i no mitjançant la premsa. A partir d'aquí, el futur dirà".

Abidal també ha valorat molt positivament el fitxatge de Braithwaite, tot i que només podrà jugar els partits de lliga.

"És un davanter molt diferent dels que tenim. Confiem molt en el seu talent, estem segurs que ens aportarà moltíssim i que serà decisiu per a nosaltres encara que només pugui jugar la Lliga".

Per últim, el secretari tècnic blaugrana ha admès que tenen una plantilla curta, però ha matisat que és per la mala sort de les lesions i s'ha mostrat convençut que tenen equip per lluitar per la Lliga i la Champions.

"Segurament, el club no ha viscut massa vegades aquesta situació. Casos com els d'Aleñá no els podem controlar, va demanar la cessió, però jo estic convençut que tenim un equip molt competitiu per lluitar per la Lliga i la Champions".

 

.

Anar al contingut