Barça

Abidal es reuneix amb el representant de Dembélé per mostrar el malestar del club amb el futbolista francès

Segons ha pogut saber el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, aquest divendres a la tarda hi ha hagut una reunió entre el secretari tècnic blaugrana Éric Abidal i l'agent del futbolista francès, Moussa Sissoko

Actualitzat

El Barça ha donat un toc d'atenció a Ousmane Dembélé després de l'últim episodi d'indisciplina del futbolista francès. Segons ha pogut saber el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, aquest divendres per la tarda hi ha hagut una reunió entre el secretari tècnic blaugrana Éric Abidal i el representant de Dembélé, Moussa Sissoko. Una trobada en què Abidal ha mostrat el seu malestar i el malestar del club blaugrana amb el jugador per no haver informat de les molèsties físiques amb les quals va acabar el primer partit de lliga a San Mamés.

La conversa entre Abidal i Sissoko s'ha allargat durant una hora i mitja i per moments ha estat pujada de to. Abidal i el club estan decebuts i empipats amb l'enèsim cas de mal comportament de Dembélé i així li han fet saber al seu representant. No és el primer cop que el club blaugrana cita al seu entorn per picar-li la cresta.

Tot això després que Dembélé es lesionés el divendres passat a San Mamés i no es fes proves el dia següent per no haver informat als serveis mèdics del club de les molèsties que arrossegava. El futbolista francès es va entrenar dilluns i es va acabar trencant al bíceps femoral de la cuixa dreta, la cinquena lesió muscular que pateix des de la seva arribada al Barça.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut