Últimes enfarinades

Actualitzat

Rasos de Peguera, al Berguedà, enfarinat en imatges de Guifré de Puigventós. Aquesta ha estat una de les últimes enfarinades que han acompanyat el pas de la borrasca del cap de setmana. L'aire fred que ha entrat al seu darrera ha afavorit els ruixats a les comarques de Girona i del nord de Barcelona, i sobtadament la neu ha aparegut a les zones una mica elevades.

La neu ha quedat a terra per sobre dels 800 metres a l'Albera, com es veu en aquesta imatge des d'Espolla.

Les nevades més abundants han caigut sobre neu ja acumulada a l'Alt Pirineu, a l'estany de Mascarida, a 2.300 metres d'alçada, a l'Alt Pallars, les acumulacions de neu són molt importants.

I les estacions de l'Alta Ribagorça i el Pallars s'han vist molt beneficiades per aquestes nevades que els han permès obrir les instal·lacions, l'estat i la informació de les pistes d'esquí es pot consultar aquí.

Els ruixats d'aiguaneu de la tarda han anat acompanyats ja de grans clarianes que han permès veure arcs de St. Martí com aquest d'Avià, que obria una pausa en el temps fins que divendres arribi una línia frontal que pot reactivar les nevades i tornar a fer baixar les temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut