Diumenge segueix la ratxa de tempestes de tarda

RedaccióActualitzat

Seguim en ratxa pel que fa a les tempestes de tarda, una situació habitual de la segona quinzena d'agost que, enguany, vivim des de principi del mes. També continuarà la calorada.

Sant Fruitós de Bages(Josep Hernández)

Sol i ruixats

L'evolució del cel serà molt semblant a la dels últims dies, novament amb un matí dominat pel sol o algun núvol poc important i algun núvol baix dispers pel litoral sud. A partir del migdia, creixement de nuvolades que derivaran en xàfecs i algunes tempestes, acompanyades de calamarsa en alguns casos. Esperem els ruixats concentrats a la zona del Pirineu, Prepirineu i interior del nord-est, però a partir d'aquí poden evolucionar cap al sud i arribar a altres punts, principalment a la Catalunya Central o, fins i tot, cap a Ponent. No es descarten tampoc, de manera més puntual, pel prelitoral sud i zona del massís del Port. De nou el perill moderat d'intensitat de pluja s'esten a moltes comaqrues del centre i nord del país.

 

Continuem amb calorada

La temperatura mínima pot pujar un pèl més, i l'ambient tropical o tòrrid farà difícil descansar una nit més. La màxima pot baixar molt lleugerament en punts del litoral o prelitoral, però continuarem amb valors per sobre de la mitjana climàtica.

I dilluns...

Tot segueix igual, si fa o no fa. Dinàmica de tempestes de tarda i calorada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut