Temperatures avall amb temps assolellat

Els dies càlids s'acaben i el fred d'hivern s'imposarà a finals de setmana

Néstor GómezActualitzat

Podem mirar el temps amb optimisme de cara als pròxims dies. Es trenca la dinàmica càlida dels últims dies i de pluges a cotes altes que es va viure diumenge. Sembla que la recta final de setmana serà força freda i amb un temps insegur que portarà pluges.

Boires i núvols prims

De bon matí, els bancs de bora o els núvols baixos s'estendran per tota la plana de Lleida. La boira serà més densa a l'altiplà de la Segarra i a Osona. Aquests núvols baixos s'esvairan cap al migdia. A la resta del país, el temps serà assolellat, amb algun núvol a la Costa Brava sud i cap a la Vall d'Aran. La tarda serà molt assolellada, amb alguns núvols prims que filtraran el sol.

Arrenca el descens de les temperatures

Dimarts encara farà caloreta al migdia. Si no us agrada el fred, aprofiteu aquesta jornada. L'ambient, a finals de setmana, serà d'hivern o de cru hivern. Les temperatures màximes encara superaran els 20 ºC a punts del Camp de Tarragona i litoral de les Terres de l'Ebre.

I els pròxims dies...

Dimecres serà un dia assolellat, semblant a dimarts, però amb temperatures més baixes. Els primers ruixats arribaran dijous i el fred, divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut