Dimarts, retorn a l'estabilitat amb una calor moderada

El sol tornarà a lluir arreu del país

Néstor GómezActualitzat

Adeu als ruixats i a les tempestes que ahir van escombrar el país i que amb pluges irregulars va deixat una trentena de litres al Pirineu, com a zona on més va ploure. Es retira l'aire fred, marxa l'ingredient que alimentava els núvols, i l'amenaça de ruixats queda reduïda a la mínima expressió. Tornem a l'ús de les ulleres de sol i deixem enrere l'amenaça de les pluges. A partir d'aquesta jornada les temperatures aniran cap amunt.

Cel serè a Sant Fruitós de Bages (Josep Hernández)

Pocs ruixats i molt de sol

El dia es llevarà amb sol a gran part del país i només hi haurà alguns núvols baixos o boires sobre la plana de Lleida i a les valls del Pirineu. Ara bé, els núvols més amenaçadors els trobarem a les comarques de Girona. De fet, a la Costa Brava no es descarta algun ruixat puntual i de curta durada durant la matinada. Al llarg del matí els núvols marxaran i quedarà una tarda radiant de sol. Si bé al Pirineu oriental i a l'interior de les comarques de Girona creixerà algun núvol, la majoria seran inofensius i si cau alguna cosa serà aïllada i feble.

Temperatura en lent ascens

Ara tenim les temperatures normals de finals de juny, i tot indica que acabarem el mes de la mateixa manera. Tot i així, pujaran una mica cada dia. Les màximes més altes del dia rondaran els 32 ºC al pla de Lleida, al camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Recta final de juny amb temps estable amb algun ruixat al Pirineu durant la tarda acompanyat d'un lleuger ascens de les temperatures, ara per ara, sense calorades.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut