Comença la setmana amb núvols en augment i poca pluja

Quart dilluns consecutiu amb canvi de temps, si bé les pluges seran febles i localitzades

Alberto Alcántara / Néstor GómezActualitzat

Els últims mapes del temps han rebaixat una mica la intensitat del canvi de temps previst per avui, que tampoc no era gran cosa d'entrada. En tot cas, tindrem una pertorbació que canviarà el panorama assolellat que hem tingut aquest diumenge.

 

 

Poca pluja

Els núvols aniran en augment, i avançaran d'oest a est al llarg del matí, de manera que el cel acabarà més o menys tapat o enterbolit arreu. Direm adeu al sol, però els núvols seran bastant garrepes pel que fa a la pluja que deixaran. N'esperem una mica en forma de plugims dispersos, més probables en punts del terç oest i la Costa Daurada durant la primera part del dia, i a la resta durant la tarda. Les quantitats registrades seran molt minses. Cap al nord de la costa central o a la Costa Brava, les pluges ni hi arribaran. Si neva serà de forma feble al voltant dels 2.000 metres al Pirineu.

Menys contrast  tèrmic

L'augment dels núvols farà pujar la temperatura mínima i baixar la temperatura del migdia, però no hi haurà cap daltabaix. En alguns punts encara arribarem als 20 ºC.

I dimarts...

La inestabilitat continuarà, i és probable que continuïn les precipitacions febles i disperses, sobretot cap a l'oest. Tampoc no ens espera cap ensurt en l'evolució de la temperatura: els valors seran molts similars als de dilluns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut