Dilluns amb alguns ruixats al Pirineu

RedaccióActualitzat

L'estabilitat dels últims dies començarà a trontollar aquesta setmana amb l'entrada de més aire fred per les capes altes atmosfèriques i la formació d'una pertorbació mediterrània. Dilluns de Pasqua les nuvolades de tarda tindran més força i ja derivaran en alguns ruixats.

Cel poc ennuvolat a la conca de Tremp (Jordi Uriach)

Sol, núvols i alguns ruixats

La dinàmica del cel serà canviant, amb un inici del dia amb retirada de núvols alts i mitjans per la meitat oriental. També durant el matí s'acumularan alguns núvols baixos cap a la costa sud. Per l'oest, el sol dominarà durant el matí.

La tarda portarà més moviment. D'una banda, els núvols baixos costaners apareixeran per altres punts de la Costa Daurada i la Costa Central. De l'altra, tindrem nuvolades de tarda al Pirineu i Prepirineu. En aquest cas tindran prou força per descarregar ruixats. La cota de neu voltarà els 2.300 metres.

Temperatura un pèl més baixa

Dilluns serà l'últim dia de la setmana amb temperatures per sobre del normal. Amb tot, tant la mínima com la màxima baixaran lleugerament en general. Els valors més alts estaran entre 24 i 26 ºC per ponent i punts de les Terres de l'Ebre.

 

I dimarts...

L'aire fred entrarà més i el temps s'acabarà de complicar. Baixarà la temperatura per l'oest, i els ruixats guanyaran terreny, sobretot per la meitat oest del país. La cota de neu baixarà cap als 1.800 metres al final de la jornada, tot i que al vessant nord baixarà cap als 1.300 metres.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut