Dijous, dia assolellat i càlid amb màximes de 28 ºC

La pluja es fa pregar, potser sí que caldrà fer rogatives

Néstor GómezActualitzat

Les borrasques es passegen i desfilen, una darrera de l'altra, des de les illes Britàniques cap a Escandinàvia. En canvi, l'anticicló situat sobre el Mediterrani bloqueja del tot l'arribada de pertorbacions a casa nostra. Com a molt, els sistemes frontals toquen i freguen Galícia i Astúries i marxen cap a la Bretanya francesa.

Cel blanquinós, camps amb flors, a Cardona (Joan Mosella)

Poc més que sol

El dia es llevarà amb núvols baixos a la façana costanera, al prelitoral i a la plana empordanesa. A la resta del país lluirà el sol però amb alguns núvols de poca importància. Si bé durant les hores centrals del dia el sol lluirà amb alguns núvols prims. De nou serà a la tarda i vespre quan ens travessarà una línia de núvols, que no deixarà gota.

Ens acostarem als 30 ºC

Som davant el dia més càlid de la setmana. Entra vent de sud, que implicarà un avanç de l'ambient càlid del sud cap a casa nostra. Costarà trobar racons del país amb temperatures per sota dels zero graus. I si de fred matinal no en farà, el que sí que tindrem serà calor al migdia amb màximes de fins a 28 ºC al pla de Lleida.

I la recta final de setmana...

El temps serà força estable pel que fa a la resta de la setmana. Només s'esperen alguns ruixats durant les tardes de divendres i diumenge només al Pirineu. Les temperatures tindran alts i baixos.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut