Tarda d'anticicló inamovible i ambient primaveral

Alberto AlcántaraActualitzat

Tenim al davant un nou cap de setmana de tossuderia anticiclònica. Dissabte, les altes pressions garantiran un cel assolellat en conjunt i molt pocs canvis pel que fa a les dinàmiques dels últims dies, amb presència d'una inversió i una amplitud tèrmica molt marcades.

Sense núvols

Hem vist un cel blau arreu durant el matí, i la tarda també serà assolellada en general. Tot i això, a última hora s'acumularan alguns núvols baixos a la façana litoral, sobretot al quadrant nord-est.

Primavera al migdia

El contrast tèrmic tornarà a ser acusat. El matí serà fred en general, tot i que les mínimes han pujat arreu, però el migdia farà olor de primavera, amb valors al voltant dels 20 ºC. De tota manera, les màximes poden baixar una mica respecte a ahir en punts del litoral i el quadrant nord-est. Ahir, es van batre 9 rècords de temperatura del mes de febrer.

I diumenge...

El sol es veurà amenaçat per més obstacles, en forma de núvols baixos i bancs de boira matinals, però durant les hores centrals del dia dominarà el sol. La temperatura baixarà.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut