El SX3 promou la lectura en un moment de caiguda de la comprensió lectora

La tiktoker Maryam és la nova veu del SX3 per fomentar la vocació lectora i la prescripció literària

La presentació de la nova prescriptora del SX3 s'emmarca en el conjunt d'accions de la CCMA per fomentar la vocació lectora entre el públic infantil i juvenil, juntament amb les seves famílies.

La Superbiblioteca és un espai web creat pel SX3 que vol créixer i esdevenir un punt de trobada de totes les iniciatives i activitats dirigides als infants per promoure l'interès per la lectura. Aquest gran aparador de literatura infantil, de la mà de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, incorpora noves recomanacions de llibres infantils i juvenils de diverses temàtiques i tipologies, agrupats per franges d'edat, amb l'objectiu d'oferir un acompanyament a les famílies per estimular l'hàbit de llegir. 

La Supernit a les biblioteques, que aquest any arribava a la tercera edició, va ser un èxit de convocatòria, amb 11.000 participants en més de 200 equipaments arreu de Catalunya. Es va aconseguir un nou èxit de mobilització entre els més petits, que neix de la iniciativa del SX3 i la CCMA en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat.  

Anar al contingut