S'han trobat 829 resultats per parellada.
- Notícia
"El suplement" s'impregna de l'esperit més nadalenc
Demà dissabte, 24 de desembre, passaran per "El suplement", amb Roger Escapa, els xefs Oriol Blanes i Carlota Claver, el meteoròleg Tomàs Molina, l'experta en cinema i sèries Marta Ferrer i les components de les Mercabanda, el grup musical que cada nit donen ritme al "Zona Franca". I diumenge, a les 08.05, especial de Nadal amb els cuiners Pep Nogué i Ada Parellada.
F de FakeSex
Tots hem sentit a parlar de les fakenews. Però en l'àmbit del sexe i la sexualitat també trobem idees esbiaixades que estan en boca de tothom, però que realment no tenen una base científica. "Mirant porno aprens a follar", "La primera vegada has de sagnar", "El que és normal és ser heterosexual", "Si comences has d'acabar". En aquest capítol farem caure tòpics preconcebuts, estereotips simplificadors i construccions socioculturals. Capítol narrat per Ada Parellada.
- Notícia Un restaurant caníbal a Berlín
10 llibres de gastronomia que voldràs que et regalin aquest Nadal
Un parell de clàssics de la cuina catalana, la revolució de les àvies italianes i música a la cuina, entre la nostra selecció dels millors llibres gastro
- Tot es mou
Ada Parellada: "La sopa és el nostre patrimoni gastronòmic"
La xef presenta el llibre "Sopes", amb més de cinquanta receptes que s'inspiren en la cultura popular i recullen una gran varietat d'ingredients que sempre ens resultaran familiars, des de les avellanes fins als calçots.
- La tarda de Catalunya Ràdio
La sopa ens va fer sàpiens, segons Ada Parellada
Oda de l'Ada a favor de les sopes: "el plat més democràtic, econòmic, solidari i reconfortant de tots els plats que es fan i es desfan". Entre altres coses, la sopa permet coure aliments que ens serien difícils de pair, facilita l'alimentació dels membres dèbils del clan i fomenta l'economia circular, ja que s'hi pot abocar de tot. Ara bé: fem-nos mirar la molta afició que tenim a menjar-ne i la poca a fer-ne i, sobretot, la passió que tenim últimament pel ramen i la poca afició a l'escudella, que és el "nostre" ramen i, a més, molt més bona.
- Notícia
Els millors llibres sobre gastronomia publicats aquest any, a "Un restaurant caníbal a Berlín"
Aquest diumenge, 11 de desembre, a les 13.05, per Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín" anirà fins a la llibreria La Central de Barcelona per fer la tria dels millors llibres sobre gastronomia publicats aquest any.
- Notícia
"Feminismes en moviment al Senegal", a "Latituds"
Dilluns, 5 de desembre, a les 00.50, "Latituds", el programa del 33 que fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat, emetrà el documental "Feminismes en moviment al Senegal". Una producció sobre entitats que als afores de Dakar treballen, des de l'economia social i solidària, contra les violències de gènere.
- La fonda
Plats en perill d'extinció
A "La fonda" comencem amb un pica-pica ben suculent. Anem fins a Adons perquè Marta Serradell ens parli del xolís. A "La guia Virginias", Òscar Gómez ens porta el restaurant Nectari de Barcelona. Josep Dolcet ens parla del Primer Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022, que es va fer a Olot aquest cap de setmana passat. El pagès Guillem Pastoret ens explica com prepara la seva explotació de Molló ara que ja arriba el fred i al reportatge ens quedem molt a prop de la ràdio. Hem anat a conèixer la nova proposta de restaurant de Paco Solé Parellada, La Barra del 7 Portes, per parlar de cuina catalana i plats en perill d'extinció.
- Notícia
Àmplia presència de TV3 en el Zoom Festival 2022
Des de demà fins al 27 de novembre, arriba la 20a edició del Festival Zoom, que s'inaugurarà amb la projecció de la pel·lícula, coproducció de TV3, "Quico Sabaté: sense destí", dirigida per Sílvia Quer. Segons l'acord entre la CCMA i el Zoom Festival, que té una durada de dos anys, tant TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans col·laboradors del certamen.
- La tarda de Catalunya Ràdio
L'hamburguesa: el menjar més rodó dels que es fan i es desfan
Quin és el secret d'una bona hamburguesa? Amb quina carn ha d'estar feta, amb quin pa s'ha de servir i amb què s'ha d'acompanyar? Lluny de considerar-la "menjar porqueria", Ada Parellada ens fa tot un panegíric d'aquest plat, complet i popular, i (alerta espòiler) ens recomana que hi posem cervesa negra per fer-la encara més gustosa.
- La tarda de Catalunya Ràdio
Què proposa l'Ada Parellada per tornar a posar de moda la castanyada?
La cuinera Ada Parellada té una sèrie d'idees perquè el Halloween no segueixi guanyant terreny a la tradicional festa de la castanyada. També ens explica pas a pas com hem de fer panellets de pinyons i com hem de coure les castanyes i els moniatos.
- Notícia
Feminismes en moviment al Senegal
Dilluns 20 de novembre del 2023, al 33, a les 0.03 (estrena 2022)