Paula Molés dirigeix i realitza "Un restaurant caníbal a Berlín" a Catalunya Ràdio
DIUMENGE, A LES 13.05

Els millors llibres sobre gastronomia publicats aquest any, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 11 de desembre, a les 13.05, per Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín" anirà fins a la llibreria La Central de Barcelona per fer la tria dels millors llibres sobre gastronomia publicats aquest any.

En l'edició de diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín" visita La Central de Barcelona, des d'on el llibreter de referència del programa, Nacho Borraz, fa 10 recomanacions sobre gastronomia per regalar aquestes festes. Entre els autors hi ha Nina Olson, Josep Lladonosa o Ada Parellada. 

També serà al restaurant caníbal Marc Casanovas, que introduirà la història d'un altre pagès orgullós de la seva feina. Xevi Farré conrea pomes al poble de Llesp, a l'Alta Ribagorça, però no és un pagès qualsevol: té 800 arbres amb més de 120 varietats diferents de pomes i peres ribagorçanes. Ell també és l'impulsor de l'Observatori de Varietats de Llesp.     

I "Un restaurant caníbal a Berlín" també deixarà espai per al beure, en aquest cas amb idees de baixa graduació. Jordi Luque Sanz, a la seva secció "Beure per recordar", farà un repàs de begudes sense alcohol per posar a les taules de Nadal. Propostes de vermut, cerveses, vins i destil·lats diferents per a comensals que passen de l'alcohol però volen beure alguna cosa més que aigua.  

El programa també repassarà l'actualitat de la setmana, descobrirà el so de Salvador Garcia-Arbós i farà gana amb l'especialitat del restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès, aprofitant que s'acosta la Fira del Gall. 

 

Anar al contingut