#CRmésvist

Puigdemont, Capdevila i Buenafuente, el més compartit de Catalunya Ràdio

Rànquing de les entrevistes, els reportatges i les seccions amb més comentaris, repiulades i m'agrades de Catalunya Ràdio.

Actualitzat

L'actualitat política ha marcat aquest 2017 i també ha estat el tema que més interés ha despertat a les xarxes socials. En aquesta llista, hi trobareu els continguts de Catalunya Ràdio més repiulats, compartits i comentats. Són les entrevistes, els reportatges i les seccions que més interès han aixecat entre els nostres usuaris.

1. Primera entrevista a Carles Puigdemont des de Brussel·les

L'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio" es va traslladar a Bèlgica per realitzar la primera entrevista a Carles Puigdemont i els consellers després de ser cessats pel govern espanyol.

2. Entrevista a Enric Millo

Mònica Terribas va entrevistar el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, després que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart fossin enviats a la presó de Soto del Real. L'entrevista ha acumulat més de 2.500 comentaris.

3. Concentració violenta a les portes de Catalunya Ràdio

Una manifestació d'un centenar de persones a les portes de Catalunya Ràdio va acabar amb els vidres de l'entrada de l'emissora trencats. Kilian Sebrià i Natàlia Ramon eren en aquell moment en directe a l'estudi que és a peu de carrer i van transmetre l'atac.

4. Les amenaces de morts, corroborades per un oficial de l'exèrcit espanyol

Amadeo Martínez Inglés va ser militar de l'exèrcit espanyol durant més de quaranta anys. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Martínez Inglés va assegurar que les amenaces denunciades per Marta Rovira i Carles Puigdemont formaven part d'un operatiu secret per atemorir el poble català. L'àudio va ser compartit gairebé 1.200 vegades.

5. El 155 i el silenci de la comunitat internacional

Pocs dies després de l'aprovació de l'article 155 al Senat, Alfred de Zayas, assessor independent de les Nacions Unides, va criticar el posicionament de les institucions europees davant l'1 d'octubre, l'aplicació de l'article 155 i la falta de diàleg entre els governs català i espanyol.

6. La portada de Mònica Terribas

Les portades de Mònica Terribas figuren entre els continguts més compartits i comentats a les xarxes socials. Aquesta portada en vídeo a Facebook és una de les més vistes, amb més de 163.000 reproduccions.

Si us heu perdut alguna de les portades o les voleu recuperar, ho podeu fer en vídeo i en àudio a la pàgina del programa.

7. L'humor de l'"APM?"

L'humor és un bon revulsiu per a gairebé qualsevol cosa i l'equip de l'"APM?" ho sap molt bé. Aquesta secció del programa va acumular mes de 560 comentaris.

8. La cuina de Buenafuente i Sílvia Abril

Andreu Buenafuente, col·laborador d'"El suplement", va parlar de com es vivia a casa la intervenció de Sílvia Abril, la seva dona, al programa de televisió "Masterchef". Les revelacions "domèstiques" de Buenafuente van aconseguir més de 300 "m'agrades".

9. Manifest de Catalunya Ràdio, TV3 i l'ACN per l'amenaça d'intervenció dels mitjans públics catalans

El govern espanyol va plantejar la possibilitat que els mitjans de comunicació públics quedessin sota l'aplicació de l'article 155. Finalment, es va desestimar, però davant l'amenaça, els periodistes de Catalunya Ràdio, TV3 i l'ACN van difondre un comunicat públic en diversos idiomes per manifestar la seva oposició a la mesura.

Aquesta versió del comunicat en anglès va acumular prop de 2.000 repiulades.

10. Homenatge a Carles Capdevila
La mort de Carles Capdevila, amic i part de la família de Catalunya Ràdio, va ser un sotrac. A l'antena, amb companys com l'Albert Om, li vam voler retre un homenatge. La publicació a Facebook va aconseguir prop de 3.000 m'agrades.

ARXIVAT A:
CRmésvist 2017Mésvist 2017
Anar al contingut