Victòria Palma
Victòria Palma
Dilluns 15 de juny, a les 13.00

"Els gustos reunits" torna a l'antena de Catalunya Música

Aquest dilluns, 15 de juny, el programa "Els gustos reunits", que presenta Victòria Palma, torna a l'antena de Catalunya Música amb programació nova i en l'horari habitual de dilluns a divendres, a la una del migdia

Victòria Palma presenta aquest espai pensat per a tots els oients, siguin quins siguin els seus gustos musicals. Cada dia proposa una selecció amb música i músics de tota mena, de tots els gèneres, estils i èpoques diferents, perquè l'oient descobreixi música nova, un músic oblidat, es retrobi amb el seu compositor predilecte, visiti una ciutat on mai hagi estat, viatgi uns segles enrere, o se sorprengui amb una versió que no coneixia. En aquest  programa tot és benvingut, res està establert, només cal deixar-se endur per la imaginació i acceptar tots els gustos, sense cap encotillament ni prejudici. Tal com deia l'escriptor i filòsof francès Voltaire, "tots els gèneres són bons, menys l'avorrit".

A partir d'aquest dilluns, Victòria Palma torna des del confinament amb programació nova fins a final de temporada.

El primer dia proposa començar el programa amb un dels estàndards de la música popular dels Estats Units, una cançó de Cole Porter del 1934  i que porta per títol "Begin the beguine". Aquí la vam conèixer com "Tornar a començar", tot i que la idea de l'autor era que "Comenci el beguine", un ritme semblant a la rumba lenta, originari de les caribenyes Guadalupe i La Martinica, i que ell ajudaria a donar impuls als anys 30 i Artie Shaw, amb la seva orquestra, a dur-la a l'estrellat.

Anar al contingut