Leo Messi, amb Diego Simeone al fions, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid (EFE)
Futbol

L'exjugador del Barça Christophe Dugarry diu que Messi és "mig autista"

El comentarista francès també recomana a Griezmann que hi posi "collons" i es despatxa a gust amb Quique Setién, de qui diu que "no té el nivell"

Redacció Esport3Actualitzat

L'exdavanter del FC Barcelona, Christophe Dugarry ha carregat durament contra Leo Messi i Quique Setién en unes declaracions al seu programa de ràdio "RMC Sport" on és molt conegut, sobretot, pels seus comentaris crítics i polèmics. En aquest cas, després de l'empat al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid, ha rebut el Barça i, concretament, Leo Messi quan Dugarry ha volgut donar consells al seu compatriota Antoine Griezmann.

De què té por? D'un noi que fa un metre i mig i que és mig autista? L'únic que ha de fer és posar-hi collons en algun moment.

Dugarry reconeix que Griezmann ha perdut la confiança i, quan juga, no ho fa bé. Per això, l'exjugador del Barça creu que el davanter francès ha de reaccionar i li ha de donar un "clatellot a la cara" al crac argentí perquè "fa un any que s'està dient que té un problema amb Messi" i, per tant, segons Dugarry, "Griezmann hauria de parlar amb Messi per solucionar el problema".

Però l'exblaugrana també ha criticat la feina de Quique Setién com a màxim responsable de la banqueta del FC Barcelona.

És un entrenador que patina totalment. Setién és bona gent, però no té el nivell. No sabia a qui canviar. Va substituir Sergio Busquets en el 85 per fer entrar Ansu Fati i va treure Griezmann en el 90. No era res contra Griezmann. És que no sap com fer jugar el seu equip. Està superat. Estic convençut que no té res contra Griezmann, l'únic és que està superat.

Christophe Dugarry, de 48 anys, va formar part de la disciplina del FC Barcelona durant 4 mesos de la temporada 1997-1998 i va jugar 13 partits defensant la samarreta blaugrana, però en només 5 ocasions va formar part de l'onze titular.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut