Entrenament de l'Espanyol després de la preuada victòria davant l'Alabès
Entrenament de l'Espanyol després de la preuada victòria davant l'Alabès (@rcde)
Espanyol

L'Espanyol ja prepara el partit contra el Getafe de dimarts

Els de Pitu Abelardo van reprendre la Lliga de la millor manera, amb una victòria a casa davant l'Alabès. L'equip confia a poder sortir de la zona de descens

Actualitzat

Després de la preuada victòria d'aquest dissabte davant l'Alabès a casa (2-0) el RCD Espanyol s'ha entrenat aquest diumenge a la CE Dani Jarque. El proper partit està ben bé a tocar, i és que amb la crisi del coronavirus el calendari és més estret.

Els d'Abelardo juguen dimarts vinent contra el Getafe, a les 19.30. El conjunt blanc-i-blau té previst fer la sessió d'aquest dilluns prèvia al partit a les 18.00, també a la Ciutat Esportiva, per després viatjar cap a Madrid.

Melendo: "Ens deixarem tot el que portem dins"

El migcampista de l'Espanyol Óscar Melendo ha assegurat que l'equip anirà a totes i està molt satisfet de la victòria contra l'Alabès (2-0) després de l'aturada de la Lliga pel coronavirus. El futbolista ha confessat, en declaracions als mitjans del club, que l'equip tenia "unes ganes enormes" que arribés la trobada de dissabte: "L'objectiu era guanyar i ho vam aconseguir. Teníem les idees clares i vam fer el que ens va dir el míster", ha apuntat.

 

A més, amb el partit d'aquest dissabte Javi López està d'aniversari:

 

Anar al contingut