Pasaia

Uns desconeguts assalten l'ajuntament de Pasaia per demanar l'excarceració del pres d'ETA De Juana Chaos

Un grup de persones ha assaltat l'ajuntament de Pasaia per demanar l'excarceració del pres d'ETA Iñaki de Juana Chaos. Els assaltants han trencat vidres i han destrossat part del mobiliari. De Juana Chaos va ser traslladat ahir a l'hospital 12 d'Octubre de Madrid per ser tractat dels problemes físics derivats de la vaga de fam que va començar el 7 d'agost. Mentrestant, l'Associació de Víctimes del Terrorisme ha protagonitzat una nova mobilització, davant la presó madrilenya de Soto del Real, per protestar contra l'acostament dels presos d'ETA al País Basc.

Actualitzat
Els desconeguts han entrat al consistori i han trencat vidres i destrossat part del mobiliari, sobretot a la sala de plens, on han trencat totes les cadires dels regidors. Els assaltants també han fet pintades contra el PSOE, exigint l'excarceració del pres d'ETA Iñaki de Juana Chaos, que precisament ahir va ser hospitalitzat a Madrid per tractar-lo dels problemes físics derivats de la vaga de fam que va començar avui fa dos mesos.

I mentrestant, l'Associació de Víctimes del Terrorisme ha continuat les mobilitzacions i poc més de 50 persones s'han concentrat avui davant de la presó madrilenya de Soto del Real, per recordar al govern que s'oposen a l'acostament dels presos d'ETA al País Basc. Els manifestants portaven pancartes amb les fotografies i els historials delictius d'alguns d'aquests presos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut