Una imatge d'arxiu d'un cotxe de policia (Flickr/Mossos d'esquadra)

Una "rave" aplega un centenar de cotxes a Seròs i els Mossos en controlen els accessos

La festa il·legal es va detectar dissabte al vespre i se celebra en una antiga zona minera

Redacció/Agències

Una festa "rave" aplega aquest diumenge un centenar de cotxes a Seròs, al Segrià, i els Mossos d'Esquadra en controlen els accessos per evitar l'entrada de més vehicles.

Segons ha avançat El Caso, la festa il·legal se celebra en una antiga zona minera apartada de qualsevol nucli de població i es va detectar aquest dissabte al vespre, cap a les 20.30 hores.

Inicialment, hauria aplegat fins a 300 vehicles, però els participants n'han anat marxant a mesura que avançava la matinada i matí d'aquest diumenge.

Patrulles de Mossos fan controls d'alcoholèmia i no s'han registrat incidències destacables ni detinguts.

També està previst que s'aixequin actes de denúncia als organitzadors de la festa il·legal.


Catalunya, territori de "raves"

L'última "rave" a Catalunya es va detectar el 27 de novembre passat a la Serra del Catllaràs, al Berguedà. La festa va aplegar entre 50 i 60 persones en un espai amb espècies de flora i fauna protegida, com és el cas del gall fer.

En total, es van interposar 22 denúncies per accés motoritzat. Testimonis de la zona van alertar de l'arribada de grans vehicles amb aparells de so i llums. Segons els Agents Rurals, els organitzadors de la festa s'hi volien establir durant més dies.

Una de les més sonades, però, va ser la que es va celebrar el Cap d'Any del 2021 a Llinars del Vallès, al Vallès Oriental, en plena pandèmia per la covid-19.

En aquella ocasió, els Mossos van desallotjar la "rave" --amb 300 persones-- després de més de 40 hores de festa il·legal i enmig d'un gran dispositiu policial.

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut