La comitiva judicial serà l'encarregada d'investigar les circumstàncies de la mort (EFE)

Una noia de 27 anys mor per un atac de gossos de pastura en un camí a Zamora

Passejava amb un familiar a la rodalia del seu poble, Roales del Pan, una localitat d'un miler d'habitants

Redacció/EFEActualitzat

Una noia de 27 anys ha mort aquest dilluns després de ser atacada per cinc gossos de pastura en un camí que uneix les localitats de Roales del Pan i La Hiniesta, a Zamora.

Els fets han tingut lloc al terme municipal de La Hiniesta. La víctima era una veïna de Roales del Pan que ha sortit a passejar. La mare, que l'ha trobada quan ja havia patit l'atac, ha trucat al pare per avisar-lo. Ell és qui ha alertat els serveis d'emergència, a les 18.19 h.

Fins a la zona s'hi ha desplaçat una UVI mòbil i personal sanitari, que només ha pogut certificar la mort de la jove.

Els animals que han matat la noia, tres mastins i dos pastors lleonesos, ja han estat localitzats i capturats pel Seprona de la Guàrdia Civil. També s'ha identificat el propietari, que haurà de prestar declaració. Els gossos eren en una explotació ramadera i no estaven lligats.

Psicòlegs de la Junta de Castella i Lleó s'han desplaçat fins al poble per atendre els pares de la víctima, que vivien amb ella en aquesta localitat d'un miler d'habitants, situada a sis quilòmetres de Zamora.

A la zona on hi ha hagut l'atac també hi ha una comitiva judicial, que és l'encarregada d'investigar les circumstàncies en què s'ha produït la mort.

El succés ha causat una gran consternació a la localitat. L'alcalde, David García, ha transmès el seu condol i el suport a la família, molt coneguda al poble.

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Civil
Anar al contingut