El camió, després de fregar lateralment amb un camió grua, va sortir de la via i va bolcar
El camió, després de fregar lateralment amb un camió grua, va sortir de la via i va bolcar (ACN)
El Vendrell

Un mort i 4 ferits en l'accident d'un camió que ha fregat amb una grua i ha bolcat a l'AP-7

Amb aquesta víctima són 26 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

RedaccióActualitzat

El conductor d'un camió ha mort en un accident a l'AP-7 al terme municipal del Vendrell, al Baix Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'incident, les causes del qual encara s'estan investigant, va passar aquest dissabte a la nit, quan un camió va impactar per fregament lateral amb un camió grua que estava carregant un turisme avariat. A conseqüència del xoc, el camió va sortir de la via i va bolcar.

El conductor del vehicle va morir i l'acompanyant, que va haver de ser excarcerat, va resultar ferit greu i va ser traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII.

A més, tres persones més que viatjaven en altres vehicles implicats en l'accident van resultar ferides, una de greu, una de menys greu i una de lleu, i van ser traslladades a centres hospitalaris.

Els Mossos d'Esquadra, en rebre l'avís a les 21.40, van activar cinc patrulles, els Bombers de la Generalitat van desplaçar-hi vuit dotacions i el Sistema d'Emergències Mèdiques, set ambulàncies i un vehicle de comandament.

A hores d'ara, continuen tallats dos carrils de l'AP-7 en sentit Barcelona al punt de l'accident.

Les autoritats, treballant a la zona de l'accident
Les autoritats treballant a la zona de l'accident (3Cat)
ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut