Loeb i el seu copilot saludaven abans de començar el ral·li. (Foto: EFE)
Loeb i el seu coopilot saludaven abans de començar el ral·li. (Foto: EFE)
Automobilisme

Un mal dia d'Ogier el deixa sense possibilitats de proclamar-se campió del món en el Ral·li de França

El francès Sébastien Ogier ha dit adéu a la possibilitat de proclamar-se campió del món per segon any consecutiu davant la seva afició, després d'acabar la primera jornada del Ral·li de França en el lloc 28 a causa d'un problema tècnic i una penalització de quatre minuts.

Actualitzat

El francés Sebastien Ogier ha dit adéu a la possibilitat de proclamar-se campió del món per segon any consecutiu davant la seva afició, després d'acabar la primera jornada del ral·li de França a Alsàcia en el lloc 28.

El pilot francès ha perdut quatre minuts en la segona especial del dia per l'avaria d'un sensor en la caixa de canvis. Aquest problema li ha restat potència al Wolkswagen de Loeb durant tota la jornada. Per acabar-ho d'adobar, una errada del seu copilot en la inscripció del tercer tram cronometrat li ha costat 4 minuts de penalització.

Ogier té encara dos proves més per aconseguir el títol. Abans, però, s'haurà de decidir el guanyador del Ral·li de França, que ara lidera Jari-Matti Latvala (Wolkswagen) davant del seu company d'escuderia Andreas Mikkelsen i el britànic de Citroën Kris Meeke. L'espanyol de Hyundai Dani Sordo és quart.

Anar al contingut