Un home roba en un restaurant de Verges, fuig amb un vehicle sostret i s'estimba a Girona

Actualitzat

ACN Girona - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 21 anys per atracar un restaurant i fugir amb un vehicle robat a Verges (Baix Empordà). L'assalt es va produir la matinada del 16 de març, quan l'home hauria accedit al local per emportar-se diners en efectiu i ampolles. A l'hora de fugir, el lladre va robar un cotxe aparcat a 200 metres del restaurant. Poques hores després, la Policia Municipal de Girona va veure el cotxe estimbat contra un arbre en una rotonda de la ciutat. Els agents van comprovar com l'home fugia corrent. A dins del vehicle hi havia part dels objectes robats del restaurant. Finalment, els Mossos van detenir-lo i van constatar que tenia nombrosos antecedents.

Els fets van passar la matinada del 16 de març, quan l'home hauria entrat en el restaurant de la població empordanesa forçant la finestra de la planta baixa. Una vegada dins es va emportar 700 euros en monedes, uns auriculars sense fils i 100 bitllets d'un dòlar. També va agafar diverses ampolles del local. L'home va fugir amb un vehicle que també havia robat del carrer de l'Empordà d'aquesta mateixa població, a 200 metres de l'establiment.

El propietari del cotxe robat va denunciar els fets. També va avisar de la sostracció d'una caixa amb un monitor de visualització industrial d'ús professional que hi havia a dins del vehicle.

Al migdia del mateix dia 16, la Policia Municipal de Girona va veure com el cotxe robat s'estampava amb un arbre i dues senyals a la rotonda de la Vila de Perpinyà de la capital gironina. Els agents van veure com el conductor fugia corrent. A dins del vehicle van trobar-hi una gran quantitat de monedes i les ampolles robades del restaurant.

Els Mossos d'Esquadra investigaven si el lladre del robatori al restaurant de Verges i el del cotxe era el mateix i finalment la Policia Municipal de Girona els va aportar la informació de l'accident, que va permetre confirmar les sospites. Per això, el dimarts els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir l'home, que tenia nombrosos antecedents, i aquest dimecres va passar a disposició judicial.

Anar al contingut