El viatger demanava una escala al personal de pista per arribar fins a l'avió (Twitter)
El viatger demanava una escala al personal de pista per arribar fins a l'avió (Twitter)
Màlaga

Un home que perdia l'avió es llança del finger a les pistes de l'aeroport de Màlaga

Les imatges d'aquesta curiosa ocupació de pista s'han fet virals i la Guàrdia Civil ha denunciat el protagonista per infringir la llei de seguretat aèria

RedaccióActualitzat

L'aeroport de Màlaga ha estat escenari aquesta setmana d'una situació insòlita.

Un home que arribava tard per agafar un vol amb destinació al Marroc, i que es va trobar la porta d'embarcament tancada, va aconseguir saltar-se els controls i accedir fins a la passarel·la que connecta la terminal amb els avions. Un cop va arribar al final del finger, es va trobar que l'avió ja s'havia mogut i avançava cap a la pista d'enlairament.

Davant l'absència de l'avió, el viatger no va dubtar a saltar des del finger fins a la pista amb la intenció de perseguir l'aparell, que ja iniciava les maniobres per situar-se a la pista d'enlairament. De res van servir les advertències i els intents d'aturar-lo dels treballadors de l'aeroport. L'home va rebre un fort impacte a l'esquena en caure. 

Les imatges d'aquesta curiosa invasió de pista s'han fet virals:

 

 

Els fets van passar aquest dijous. Agents de la Guàrdia Civil van identificar el viatger i el van denunciar per una infracció a la llei de seguretat aèria.

 

Anar al contingut