Els serveis d'emergència treballant a la zona (CCMA)

Un home mor atropellat pel Trambesòs a la zona de Diagonal Mar, a Barcelona

Els serveis d'emergència s'han desplaçat a la zona i l'acompanyant de la víctima ha rebut atenció psicològica

RedaccióActualitzat

Un home escocès de 57 anys ha mort aquest dimecres al cap a les 11 de la nit en ser atropellat pel Trambesòs. Els fets han passat a tocar de la parada El Maresme, de la línia T4, davant del centre comercial Diagonal Mar.

La víctima anava acompanyada per una altra persona, que no ha resultat ferida, però ha hagut de rebre assistència psicològica.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nombrosos efectius de la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona, i també del Servei d'Emergències Mèdiques, com es pot veure en aquestes imatges:

Els fets han passat a la zona del Parc del Fòrum, coincidint amb la celebració, aquest dimecres, de la primera jornada del festival Primavera Sound, amb l'actuació de Pet Shop Boys. A la zona hi havia una gran afluència de gent.

Precisament per això aquesta nit estava en marxa un reforç del servei de tramvia, que havia de finalitzar, excepcionalment, a la 1. L'atropellament ha obligat a tallar la línia i també la circulació dels vehicles per aquest punt de la Diagonal.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut