Primera Divisió

Un gol en pròpia porta de Soldevilla deixa l'Espanyol a cinc punts de la salvació

L'Espanyol continua sense aixecar cap i ha perdut en la seva visita al camp del Sevilla, un rival directe en la lluita per evitar el descens. L'únic gol del partit ha arribat en el minut 12 en una jugada desgraciada en què Soldevilla ha desviat una centrada de Gallardo al fons de la seva porteria. A la represa, l'Espanyol ha buscat el gol de l'empat, però els blanc-i-blaus han estat molt desencertats en atac i aquest resultat deixa l'equip de Clemente en una situació molt compromesa, a cinc punts de la salvació.

El Sevilla ha començat dominant el partit i en el minut 12, s'ha avançat en el marcador en una jugada desgraciada del conjunt blanc-i-blau. Gallardo ha centrat a l'interior de l'àrea i Soldevilla ha desviat la pilota al fons de la porteria de Toni. Només dos minuts després, el Sevilla hauria pogut fer el segon en una gran jugada individual de Reyes que ha acabat xutant desviat. En el minut 19, l'Espanyol ha tingut la primera ocasió per empatar amb un cop de cap de Domoraud fregant el pal. El Sevilla ha desaprofitat una gran ocasió per fer el 2-0 en el minut 24. Reyes ha tornat a fer una bona jugada i la rematada final de Toedtli l'ha aturat Toni de forma providencial. Tot i el domini local, en el minut 30, Milosevic ha estat a punt de fer el gol de l'empat amb una rematada al primer toc que s'ha perdut fregant el pal dret de Notario. A falta de cinc minuts per al descans, l'Espanyol ha creat perill a pilota parada amb un llançament llunyà de falta de Maxi fàcil per al porter del Sevilla. L'última ocasió del primer temps l'ha tingut el Sevilla en un ràpid contraatac que ha culminat Toedtli amb un xut ras a les mans de Toni. A la represa, l'Espanyol ha sortit en busca de l'empat i en el minut 48, Roger ha pogut marcar amb un llançament de falta que Notario ha pogut desviar amb moltes dificultats. L'equip blanc-i-blau ha continuat amb el seu domini i ha tingut una nova oportunitat en el minut 11 de la represa amb un cop de cap de Milosevic massa fluix. El Sevilla hauria pogut tornar a fer el gol de la sentència en el minut 68 amb un potent xut de Casquero que ha desviat un defensor blanc-i-blau i en la jugada següent, Roger, de volea, ha tingut una ocasió per empatar. El partit encara s'ha complicat més per a l'Espanyol ja que en el minut 74, s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Torricelli, que ha vist la segona targeta groga per una entrada sobre Fredi. Amb inferioritat numèrica, Reyes, tot un malson per a la defensa blanc-i-blava, ha pogut sentenciar definitivament el partit en el minut 82, però després de driblar la sortida de Toni, ha xutat per sobre del travesser a porta buida. En el minut 85, Notario ha evitat el gol de l'empat després d'un cop de cap de Milosevic. A falta de tres minuts per al final, el Sevilla també s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Juanmi. L'última ocasió de l'Espanyol per empatar l'ha tingut Roger en temps de descompte amb un xut al pal, encara que la jugada ja estava anul·lada. Aquesta derrota deixa l'equip blanc-i-blau en una situació molt compromesa a la classificació amb 22 punts, a cinc de la salvació.