FUTBOL

Tsunami Democràtic insisteix en la mobilització per al Barça-Madrid del 18 de desembre

En una nova piulada, la plataforma ha ratificat les concentracions per aquest dimecres de desembre i considera una victòria el canvi de data

Actualitzat

Aquest divendres Tsunami Democràtic ha tornat a insistir amb un tuit de mobilitzacions per al mes de novembre i en aquest calendari de concentracions ha ratificat la manifestació per al 18 de desembre, data fixada pel Comitè de Competició de la RFEF per al primer clàssic de la temporada. La plataforma ho ha fet saber amb amb aquesta frase en un tuit, "18/12 [juguem a casa]"

Tsunami Democràtic ja havia fet dimecres una crida a mobilitzar-se per al proper 18 de desembre. En una piulada, la plataforma considerava una victòria el canvi de data.

 

El Comitè de Competició ha fixat el dimecres 18 de desembre, a les 9 del vespre, com la data en què es disputarà el Barça-Reial Madrid, corresponent a la desena jornada de Lliga, i que s'havia de jugar aquest dissabte, 26 d'octubre. El moment excepcional que viu Catalunya i la convocatòria d'una manifestació unitària a Barcelona en protesta per la sentència judicial pel procés, prevista per aquest mateix dissabte, va empènyer la Lliga de Futbol Professional a demanar l'ajornament del partit. 

El Comitè ha fet prevaler la petició presentada pels dos clubs, que van desestimar la proposta inicial de la Lliga de canviar l'ordre i jugar aquest dissabte a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. La Lliga, que havia presentat com a alternativa l'opció de jugar aquest partit el dissabte 7 de desembre avançant al 4 de desembre els compromisos dels dos equips per a aquell dia, no està d'acord amb la resolució del Comitè.

L'organisme presidit per Javier Tebas ja ha anunciat que l'analitzarà detingudament abans de decidir a quin organisme recorre per intentar imposar el seu criteri.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut